Tarieven

De kosten per therapiesessie zijn € 105,00 (vrijgesteld van BTW). Dit geldt voor zowel de intake als de vervolgsessies.

Intermezzo is aangesloten bij de VIT, Vereniging van Integraal Therapeuten. Daardoor vergoeden veel zorgverzekeraars een deel van de behandeling in het aanvullende pakket afhankelijk van de polisvoorwaarden. Wij adviseren dit na te vragen bij de verzekeringsmaatschappij. Hierbij kunnen de volgende gegevens van belang zijn:

AGB praktijkcode: 90-53553
AGB zorgverlenerscode: 90-044869
Geregistreerd bij RBCZ, Register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg: 205045R
Lid van de VIT: 524.17.A
KvK nummer: 53044274.
BTW.nr: NL001940160 B.88

Voor meer informatie over vergoedingen wordt ook verwezen naar VIT en Independer

NB: Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. In sommige gevallen kan coaching wel worden vergoed door de werkgever vanuit het oogpunt van uitvalpreventie, ondersteuning bij re-integratie of ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en -ontwikkeling. Voor coaching geldt een ander tarief van 135 euro ex BTW per uur.

Mocht u niet tevreden zijn over een behandeling, dan adviseren wij u dat altijd te bespreken met de therapeute. Er wordt dan gezamenlijk gezocht naar een passende oplossing. Praktijk Intermezzo is tevens aangesloten bij een geschilleninstantie SCAG (www.scag.nl) en valt onder het tuchtrecht van de RBCZ (www.tcz.nu).

AVG: Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Praktijk Intermezzo doet veel om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gevraagd als deze van belang zijn voor uw eigen behandeling. Alles wat tijdens de behandeling gezegd wordt blijft vanzelfsprekend tussen u en de therapeute, tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is gevraagd en gegeven (bijvoorbeeld voor overleg met een andere behandelaar of huisarts). Uw gegevens worden vergrendeld opgeslagen in uw persoonlijke dossier. Na afloop van een behandeltraject worden alle gegevens volgens de wettelijke norm 15 jaar vergrendeld opgeslagen. Mocht u dit niet willen of anders, dan kunt u dit op uw behandelovereenkomst apart aangeven. Mocht u verdere vragen hebben over uw privacy, stel die dan gerust.